Veteranernas tisdagsspel inne 2018-2019

05 MAJ 2019 07:20
Veterandubbel 2018-2019 slutresultat!
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 07:52

Nu finns Varbergs Tennisklubb Veteransektionen som sluten grupp på Facebook! Anslut er!

facebook icon png Ett bra forum att informera varandra snabbt och lätt om aktuella saker i veteranspelet.

Tabell slutställning samtliga grupper.

Regler:

- Matcherna spelas i två set till 5, vid ställningen 4-4 spelas tie-break. Setvinst ger 2 poäng och förlust i tie-break ger 1 poäng. Om ett set inte blir färdigspelat, måste det skilja 2 game för att ge 2 poäng; annars delas poängen, dvs 1 poäng till vardera laget. När speltiden är slut avbryts pågående game och räknas inte. ”Hemmalaget” ansvarar för att anteckna resultatet.

- Inbollning 5 minuter gäller.

- Endast anmälda reserver el spelare i samma eller lägre grupp får tas som reserv.

- Efter spelets slut våren 2019 flyttas ett lag upp i högre serie och ett lag flyttas ned.

- Gasbollar ska användas. Bollarna förvaras i låst skåp (kodlås se e-post) i omklädnings­rummet. Bollarna hämtas ut av dem som spelar först på varje bana och används hela kvällen. De sist spelande lägger tillbaka bollarna i skåpet. Tävlingsledningen byter ut bollarna varje vecka.

Dörrkod: Se e-post

Kaffe med tilltugg (pris 30 kr) ordnas av deltagarna enligt schemat i spelprogrammet.

Grupp 1

Grupp 2