Lediga tennistider och vad händer inom kort i tennisklubben

18 SEP 2019 06:25
  • Uppdaterad: 18 SEP 2019 06:25

Träningsschemat börjar sätta sig, några fåtal elever har vi inte lyckats få in ännu.
Följande dagar och tider har vi möjlighet att skapa helt nya grupper, antingen med befintliga elever som kanske vill öka sin träningsdos eller med elever som inte fått någon plats:
Måndagar 16.00-17.00 x2.
Tisdagar 15.30-16.30.
Vi behöver ha 4-6 elever/grupp så vi får helt enkelt ta emot anmälningarna och återkomma med vilka grupper vi kan sätta igång!

Träningsschemat här...

Sedan har vi några andra grupper med någon enstaka plats kvar i, så alla ni som vill öka dosen hör av er!
Vi har ju öppet intag hela terminen så får ni kompisar, grannar, syskon som vill börja, bara be dom höra av sig till mig!
Och till alla föräldrarna tipsar vi om våra lunchtennispass för er med lite spelvana och till vuxenkurserna får er som är nybörjare eller vill köra någon fortsättningskurs, allt finns på hemsidan!

Vill även göra (ännu en gång) reklam för junior och familjekort, ta chansen att kunna spela gratis på obokade banor väldigt prisvärt.
Jag anser att nästan alla juniorer som kan spela lite fram och tillbaka över nät bör ha juniorkort. Enkelt sätt att dubbla sin träningsdos på.
Det räcker givetvis inte att köpa kortet...ni måste spela också =)
För frågor och beställning av det kontaktar ni Florence på This is a mailto link

Vad händer det närmaste då?
Vi ska ju inom kort stänga vår uteanläggning. Söndagen den 6/10 har vi lite städdag i brottet. 11.00-13.00.
Vi tar med öppna armar emot hjälp, samla ihop skräp, bära soffor etc. Hör av er till mig om ni kan hjälpa till.
Juniorer får alltså jättegärna hjälpa till också. Trevlig liten familjeutflykt med 2h i friska luften.

V44 - höstlov, ingen ordinarie träning!
Men på lovet arrangerar vi ju vår tävling: Varbergs Höstlovssprint
Bifogar tävlingsinfo
Yngsta klassen är för killar och tjejer födda 2010, det finns en klass med maxiboll och en med orangea boll.
Vill ni vara med vet eran tränare vilken boll som passar bäst.
Övriga klasser är 11, 13 och 15, samt vuxenklasser där vi även har motionsklasser.
Alla som vill vara med anmäler sig till mig, avgiften faktureras efteråt av Florence.
Ni som ska vara med måste dock ha ett spelkonto på: svtf.tournamentsoftware.com
Det fixar ni i samband med anmälan om ni inte redan har ett.
För vuxna som vill spela motionsklass räcker det med en motionslicens, det kostar inget.
I samband med tävlingen behöver vi hjälp i cafeterian, har ni möjlighet hör av er!

Det var allt, nu kör vi på!

Med vänlig hälsning
Micke Henriksson
Chefstränare Varbergs Tennisklubb
0709-609966 / This is a mailto link

www.varbergstennisklubb.se
Vi finns även på Facebook, Instagram & Snapchat!
Varbergs Tennisklubb & Varbergs Tennisklubb - Second Hand, #varbergstennis