Träningsschemat, veckoschema ht 19

Nu uppdaterat träningsschema!
  • Uppdaterad: 27 SEP 2019 19:15

Hej på er!

Här kommer då träningsschemat för ht 2019.
Träningen startar v36 den 2/9, v35 kör vi vidare med matchspelsdagarna!
Matchspelsveckan v35 är utomhus om vädret tillåter, sen börjar all verksamhet inomhus, i Lejonhallen.

Varje år blir de 2 första veckorna lite provveckor, vi behöver känna av grupperna, de nya eleverna får ju prova 1-2 träningar etc.
V38 skall allt vara spikat och Florence fakturerar då all träningsavgift. Ni behöver inte tänka på att betala något själva, det kommer på posten.
För nya elever tillkommer medlemsavgift.

Vi vill be er om att inte ventilera frågor om träningen i samband med träningen, då vill vi tränare fokusera på att träna barnen.
Alla funderingar kring träningsschemat tar ni via e-post eller ett telefonsamtal.
Tänk på att inga frågor eller tankar är dumma, undrar ni något så hör bara av er!
En vanlig fråga är om man måste ha eget rack. Det finns alltid rack att låna och behöver ni råd och hjälp med köp sen kan ni bara höra av er.

Där är några få önskemål vi inte kunnat tillgodose med en gång, men vi hoppas att det kommer att lösa sig.
Vi korrigerar ju grupper och tar in nya elever under terminens gång så är det någon som känner att dom vill träna mer, har en kompis som vill börja etc så bara maila mig. Till er föräldrar som är tennissugna har vi ju lunchtennis, vuxenkurser och Champions League!

De bifogade filerna är träningsschemat, veckoschemat, info om vår tävling v44 och det allmänna infobladet kring höstterminen.

Veckoschemat höstterminen 2019

Träningsschemat höstterminen 2019

Höstterminen 2019 Varbergs Tennisklubb

Varbergs höstlovssprint 2019

Avslutningsvis ber jag er föräldrar som har barn som använder instagram och snapchat att lägga till klubbens konto, det underlättar för oss att nå ut med information till den yngre generationen =)
Varbergstennis på snap, Varbergs Tennisklubb på instagram.
Sedan har vi även en undersida på Facebook, Varbergs Tennisklubb - second hand, kan ju vara bra om man har lite tennisprylar man vill bli av med eller önska köpa.

Vi ser fram emot en härlig tennishöst! Tänk på att träningen rullar på i januari, ni behöver bara meddela ev ändringar.

Med vänlig hälsning
Micke Henriksson
Chefstränare Varbergs Tennisklubb
0709-609966 / This is a mailto link

www.varbergstennisklubb.se
Vi finns även på Facebook, Instagram & Snapchat!
Varbergs Tennisklubb & Varbergs Tennisklubb - Second Hand, #varbergstennis