VTK söker tränare

Klubben Varbergs Tennisklubb med 700 medlemmar, 200 aktiva juniorer och ca 100 rullande vuxna i vuxenträning söker nu en tränare på 50-75% med möjlighet för utökad tjänst på sikt. För tillfället är det 2st heltidsanställda tränare men vi vill stärka upp teamet ytterligare.

Vi bedriver träning i vår inomhusanläggning Lejonhallen med 5 inomhusbanor, 1 badmintonbana och ett litet funktionellt gym för våra medlemmar. Vår utomhusanläggning Stenbrottet har 4st grusbanor och en 5e bana i societetsparken.

Arbets och ansvarsbeskrivning Ansvara för vår helgträning. Vår lördagsträning innefattar närmare 100st barn ifrån minitennis upp till motionsjuniorer i tonårsåldern. Där är 5-7 timanställda hjälptränare. Ansvara för hjälptränarnas vidareutbildning och interna kurser. Ansvara för interna tävlingar för mini, midi och maxieleverna. Koordinera tävlingsresor för IF SO Tour. Samt vara instruktör för vår övriga juniorverksamhet, våra tävlingsjuniorer samt för vår vuxenträning som bedrivs både på morgon, lunch och kvällstid. Vara med och arrangera våra sommarläger under juni och juli. Vara med i organisationsgruppen före och under våra egna tävlingar. Tjänsten är förlagd på banan ca 20-24h, fördelad på förmiddag/eftermiddag samt vardag och helg efter ett rullande schema.

Vi söker dig som: Har erfarenheten från en liknande tjänst och är driven och passionerad både för tennis men även för föreningsliv. Arbetat med barn och ungdomar även i de yngre åldrarna. Har en god spelnivå då vi har både herr och damlag och vi gärna ser att du representerar klubben i seriesammanhang. Har körkort. Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som är samarbetsvillig och fungerar väl i grupp då vi är ett sammansvetsat och gott gäng.

Om tjänsten Anställningsstart 7/1 2019. För att få en känsla av vår förening kika gärna in på hemsidan eller nåt av våra sociala medier! www.varbergstennisklubb.se Varbergstennis på instagram, snapchat och facebook.

Ansökan Ansökan skall bestå av ett personligt brev och cv. Minst 2 referenser vill vi ha, aktuella från de 3 senaste åren. Din ansökan skickas till chefstränare Micke Henriksson senast 3 december. This is a mailto link

Intervjuer sker löpande

Uppdaterad: 12 OKT 2018 15:25 Skribent: Ulf Karlsson