Tävlingslicens och seriespel

10 MAR 2018 08:30
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 12:10

Tävlingslicens och seriespel

Nu har Tennispoängen uppdaterats för samtliga spelare med giltig tävlingslicens för 2018. Licens krävs för alla som ska delta i sanktionerade tvingar och i seriespelet.

Om spelare blir rödmarkerad vid registrering av serieresultat så betyder det att spelaren saknar giltig licens för 2018. Licensen måste då betalas för aktuell spelare.

Nu är det dags att registrera dig för tävlingslicens/spelarlicens för 2018. Licens behövs dels för att du skall kunna anmäla dig till tävlingar 2018 och dels för att kunna spela seriespel. Licensen är utan kostnad t.o.m. det är du fyller 12 år samt för motionärer (endast spel i kategori 4).

Om du väljer att byta klubb i samband med licensregistreringen så ansvarar du för att göra klart bytet med berörda klubbar. Likaså behöver du kontrollera att blanketten för ”Anmälan om klubbövergång” blir inlämnad till Svenska Tennisförbundet.

Så här gör du:
1. Logga in och Välj Profil
2. Välj Licensinformation
3. Välj Lägg till licensperiod – Ja
4. Välj licenstyp – Spara
5. Betala (ej för upp till 12 år och motionär)

Om du redan har registrerat/betalt licensen för 2018 så kan du bortse från detta meddelande.

Licensinformation