Inbjudan till måndagstennis damer höst 2020

12 MAJ 2020 13:36
Damsektionen inbjuder till en internserie i damdubbel!
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2020 19:14

Dags att anmäla sig till höstens måndagstennis för damer. Tennisen startar vecka 34 måndagen den 17 augusti och avslutas vecka 53 måndagen den 28 december. Inget spel vecka 44.

Vi kommer denna säsong att spela dubbel med fast partner i en internserie. Anmäl er i par eller tre i ett lag.

Eller ensam om ni inte har någon partner, så hjälps vi åt att hitta en spelkompis. Alla lag möter alla.

Beroende av hur många par vi blir, kommer vi eventuellt att spela höst och vår som en internserie.

Skriv också om ni vill vara med på en träningstimme. Vi kommer att lägga in 2 tränings tillfällen per spelare på 1 timme eller 1 ½.

4 spelare tränar per gång. Kostnad 100kr eller 150 kr. Beroende om det blir 1 timme eller 1 ½.

Vi kommer att lägga matcherna på 1 eller 1 ½ timme beroende på hur många lag vi blir.

Även om matcherna kommer att spelas i 1 timmes matcher kommer vi att lägga de banor som går på 1 ½ timme. Då spelar man match 1 timme sedan använder man övrig tid till träning.

Ni kan även anmäla er som reserv.

Intresserade skicka namn, mailadress och telefonnummer senast 20/7 2020.

Om det är något ni undrar över hör av er till This is a mailto link

Anmälan mailar ni till This is a mailto link

Fika ansvarar man för en gång var. Separat fika lista skickas ut.

Vi hoppas att många vill vara med.

Anita & Karin

Skribent: Anita/Karin