SOMMARDUBBEL 2021

04 AUG 2021 12:00
Uppdaterad med resultat och tabell från 3 aug. Slutspel den 17 aug. med start kl 17.00.
  • Uppdaterad: 04 AUG 2021 12:11

Resultat och schema Sommardubbel bana 1

Resultat och schema Sommardubbel bana 2

Tabell den 3 aug bana 1 och 2

Sommardubbel final info här

SOMMARDUBBEL 2021!

Vi arrangerar på nytt den traditionella dubbelserien tisdagkvällar from den 25/5 (vecka 21)!

Efter seriestarten den 25/5 pågår sedan spelet varje tisdagskväll tom den 3/8 (vecka 31) - dock med upphehåll dels den 6/7 (vecka 27) pga Varbergs Sommarturnering och dels den 10/8 (vecka 32) pga Klubbmästerskapet.

Slutspel och avslut med prisutdelning och bjudfika är tisdagkvällen den 17/8 (vecka 33)!

PS. Till att börja med så kommer vi att avvakta med försäljningen av kaffe och korv med bröd i samband med matcherna till dess att smittläget förbättrats.

Regler: Matcherna spelas i två set till 5 game. Om ställningen är 4 - 4 i setet spelas tiebreak till 7. Obs! Bara setvinst ger 2 poäng. Om ett set inte blir färdigspelat måste det skilja 2 game för att ge 2 poäng. Om inte delas poängen dvs 1 poäng ges till vardera laget. Obs! Även slutspelsmatcherna kommer att vara begränsade till 1 timma inkl inbollning 5 minuter.

Bollarna hämtas av de spelare som spelar de första matcherna. Dessa bollar används också till de efterföljande matcherna samma kväll. Tävlingsledningen lägger fram nya bollar till varje ny matchdag/tisdagskväll.

Eventuella reserver kan rekryteras från andra lag i samma eller lägre grupp. Vi hjälps åt i vänskaplig anda och med delad spelglädje.

Tveka inte - missa inte ett av sommarens absolut trevligaste tennisevent!!!

Välkommen med din anmälan till någon av oss tävlingsledare:

This is a mailto link,

This is a mailto link  eller  This is a mailto link

Vi ses! Christer, Anders och Torbjörn

Skribent: Christer, Anders och Torbjörn