Veteranernas tisdagsspel inne 2019-2020

28 APR 2020 19:00
Internserien är avslutad för denna säsong! Covid-19 pandemin gjorde så alla matcher ej blev färdigspelade. Vi gratulerar slutsegrarna och kommer som vanligt att hylla dem vi nästa årsmöte.
  • Uppdaterad: 28 APR 2020 19:13

Det saknas spelare/lag, så är ni intersserad och vill komma med så hör av er !  Vi kommer under nästa serie 2020-2021 att återigen försöka fylla 3 grupper som tidigare år. Vi tar emot anmälningar redan nu!

Nu finns Varbergs Tennisklubb Veteransektionen som sluten grupp på Facebook! Anslut er!

facebook icon png Ett bra forum att informera varandra snabbt och lätt om aktuella saker i veteranspelet.

Regler:

- Matcherna spelas i två set till 5, vid ställningen 4-4 spelas tie-break. Setvinst ger 2 poäng och förlust i tie-break ger 1 poäng. Om ett set inte blir färdigspelat, måste det skilja 2 game för att ge 2 poäng; annars delas poängen, dvs 1 poäng till vardera laget. När speltiden är slut avbryts pågående game och räknas inte. ”Hemmalaget” ansvarar för att anteckna resultatet.

- Inbollning 5 minuter gäller.

- Endast anmälda reserver el spelare i samma eller lägre grupp får tas som reserv.

- Efter spelets slut våren 2020 flyttas ett lag upp i högre serie och ett lag flyttas ned.

- Gasbollar ska användas. Bollarna förvaras i låst skåp (kodlås se e-post) i omklädnings­rummet. Bollarna hämtas ut av dem som spelar först på varje bana och används hela kvällen. De sist spelande lägger tillbaka bollarna i skåpet. Tävlingsledningen byter ut bollarna varje vecka.

Dörrkod: Se e-post

Kaffe med tilltugg (pris 30 kr) ordnas av deltagarna enligt schemat i spelprogrammet.

OBS !

Grupp 1 spelar på bana 1 om inte annat står i schemat.

Grupp 2 spelar på bana 2 om inte annat står i schemat.

TABELL här ...

Grupp 1