Veteranernas tisdagsspel inne 2020-2021

18 NOV 2020 13:11
På grund av den ökade spridningen av Covid19 viruset och strängare restriktioner har veteransektionens styrelse beslutat att spelet i tisdagsdubbeln pausas

M.V.H Styrelsen
  • Uppdaterad: 18 NOV 2020 14:17

Veterandubbel  2020 – 2021

Börjar tisdagen den 1 september och spelas enligt bifogade spelschema.

Regler: Matcherna spelas i två set till 5 game, vid ställningen 4-4 spelas tie-break till 7, OBS! nytt: bara setvinst ger 2 poäng. Om ett set inte blir färdigspelat, måste det skilja 2 game för att ge 2 poäng; annars redovisas resultatet som oavgjort och delad poängen, d.v.s. 1 poäng till vartdera laget.(2-1 blir 2-2). Bollarna hämtas ut av dem som spelar först på varje bana och används hela kvällen. Tävlingsledningen tillhandahåller nya bollar varje vecka.

OBS! Efter spelet skrivs resultatet alltid upp på anslagstavlan, ni kan även redovisa resultatet på hemsidan eller så gör tävlingsledningen detta.

- In-bollning 5 minuter gäller.

- Endast anmälda reserver el spelare i samma eller lägre grupp får tas som reserv.

- Efter spelets slut våren 2021 flyttas ett lag upp i högre serie och ett lag flyttas ned.

Bollarna förvaras i låst skåpi omklädnings­rummet. Bollarna hämtas ut av dem som spelar först på varje bana och används hela kvällen. De sist spelande lägger tillbaka bollarna i skåpet. Tävlingsledningen byter ut bollarna varje vecka.

Kostnad: 1200 kr/deltagare (Lag med 3 deltagare 850 kr/deltagare). VTK sänder ut faktura

Reserverna betalar vid spel 50 kr per speltillfälle till SWISH 123 108 73 52

Kaffe med tilltugg (pris 30 kr) ordnas av deltagarna enligt schemat i spelprogrammet från november till april om inget annat bestäms. INSTÄLLT!

SMITTSKYDD: Tävlingsdeltagare och besökande ska följa skärpta hygienråd. Man ska absolut inte medverka i eller besöka tävlingar om man uppvisar sjukdomssymptom, eller om man har varit i nära kontakt med sjuka eller smittade människor. Tvätta händerna och byt gärna om hemma.

RESULTAT OCH TABELL här ...

Grupp 1

Deltagare