Inbjudan tisdagsdubbel 2022/23

VETERANSEKTIONEN/HERRTENNIS

Inbjudan till Tisdagsdubbeln 2022 - 2023

Ärade medlemmar i VTK!

Vi går denna gång ut extra tidigt och extra brett med vår Inbjudan till den kommande Tisdagsdubbeln.

Anledningen är några nytänk:

Inbjudan gäller nu även våra "unga veteraner" (35 -45 år) - spel i en egen grupp eller i någon av de traditionella grupperna (1 eller 2) utifrån den egna spelstyrkan.

No-Ad vid 40 lika i game och Golden Ball vid 6 lika i tiebreak (tiebreak efter 4 lika i game).

Poängräkning samma som under den pågående Sommardubbeln dvs

2 poäng för vunnet set (5 game).

1 poäng för förlorat set i tiebreak.

2 poäng om ledning med minst 2 game i avbrutet set - annars 1 poäng till vardera laget.

Avslutning våren 2023 med semifinaler och finaler och med bjudfika och prisutdelning!

Vi tar gärna emot synpunkter på nytänket och på hur vi tillsammans kan rekrytera fler veteraner att ställa upp i vår supertrevliga traditionsrika Tisdagsdubbel!

Välkommen med din intresseanmälan på hemsidan (This is a mailto link) - obs senast den 1/8!

Vi återkommer med gruppindelning och spelschema och även kostnader (om tillräckligt många intresseanmälningar samma kostnader som tidigare dvs 1000 kr per spelare om ni är 2 eller 700 kr om ni är 3).

Startadum för Tisdagsdubbeln är den 30/8!

Veteransektionens tävlingsledning

Christer Larsson, Anders Oscarsson och Torbjörn Svensson i samarbete med vår kanslist Florence Andersson

PS. Lejonhallen välkomnar oss alla i höst med ny belysning (LED) och med nya ljuddämpande akustikplattor! Också några nytänk!

E-post: info@varbergstennisk...