Varbergs Tennisklubb. Söndagstennis, Champions League och tävling för de minsta!

20 JAN 2020 21:31
Nu är alla träningsgrupper igång på allvar.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2020 21:31

Nu är alla träningsgrupper igång på allvar.
Måndag - lördag kör vi!
Det kommer in mail nästan dagligen här om folk som vill öka dosen eller börja träna, det är jätteroligt!
Vi kämpar för fullt med att tillgodose allas önskemål och få in alla barn i verksamheten.
Imorgon startar det en ny grupp med barn födda 2011-2013, 15.30-16.30, vill någon haka på hör bara av er!
Vi har 2 banor så finns gott om plats för fler barn.

Söndagstennis
Vi kommer att kolla av intresset för att köra igång träning även på söndagar för våra junior (och vuxna för den delen).
Tiden blir ca 11-14.00 (60 min träning).
Så ni som skulle vilja öka dosen, byta dag, komma in i tennisskolan och kan söndagar: Hör av er!
Här kommer vi att prioritera de som ej fått någon träningstid i första hand.

Tävling för de minsta
I Falkenberg kommer det inom kort arrangeras en tävling med mini (röd boll), midi (orangea boll) och maxiboll (grön prick).
Den pågår bara någon timme och är ett väldigt bra sätt att få prova på att spela lite match.
I den bifogade filen kan ni läsa mer. Den riktar in sig mot barn 6-12 år.
Mitt tips är att man ska kunna ganska obehindrat stå och bolla över nätet med sin tränare, kan man det: Då är man redo att spela match!

Champions League
Det är deltagarrekord i vår liga för de lite äldre juniorerna och vuxna!
Vi är uppe på 38st nu och pga många nya så är anmälningstiden förlängd tills imorgon tisdag 12.00. (efter det är det helkört!)
Finns många som kan hoppa på, är du osäker? Kontakta tränarna för att höra om det kan det vara nåt för dig.
Kunna grundreglerna i tennis och sätta en serve i spel är väl minimumnivån.
Är din tenniskompis med, då borde du också vara med!

Familje och juniorkort
Jag påpekar igen hur glada vi blir när vi ser familjer eller tenniskompisar komma hit och spela spontant, otroligt härligt!
Löser man kortet så kan man alltid spela på obokade tider hur mycket man bara orkar.
Kontakta Florence om det är något ni är nyfikna på eller undrar.
info@varbergstennisklubb / 0340-10787
(Har man inte löst något av ovanstående kort så måste man alltså alltid boka bana innan man spelar)

Med vänlig hälsning
Micke Henriksson
Chefstränare Varbergs Tennisklubb
0709-609966 / This is a mailto link

www.varbergstennisklubb.se
Vi finns även på Facebook, Instagram & Snapchat!
Varbergs Tennisklubb & Varbergs Tennisklubb - Second Hand, #varbergstennis

Skribent: Micke